Stress


Vi har to dejlige piger, som idag er flyttet hjemmefra.
Hele deres opvækst har vi, som far og mor, rustet dem til livets udfordringer, glæder og sorger. Det har indimellem udløst nogle stress tanker. "Har vi nu gjort det godt nok? - Har vi nu fået det hele med? Kan de nu klare de svære perioder?" Vi har gjort det vi har fundet rigtigt og kan bare være der hvis der er brug for det. Lige meget alder, så vil de altid være vores børn.
Desværre kan vi se at vores samfund også påvirker vores børn, og idag vrimler det med folk som har stress.
Og der iblandt vores den ældste. Pludselig er hendes hverdag vendt totalt på hoved. 24 år, stresset, syg og forvirret pga hendes situation. Kan pludselig ikke passe hendes arbejde, og har rigtigt svært ved at bryde den onde cirkel, som har ført hende til, der hvor hun er nu.
Hun går til behandling, men ting tager tid, og hvor gør det ondt som forældre at se på.
Gode råd kan man ikke få nok af:

Stop op- træk vejret dybt og mærk dig selv.
Nyd naturen og den ro der er omkring den.
Lad vær at række højere end du kan nå.
Det er godt med nogle mål, men lad vær med, at stile efter naboens mål.
Der er så mange gratis glæder i livet-find dem og brug dem

Kommentarer

  1. Åh der er ikke noget værre end når ens børn har det skidt, begge mine (24 og 21 er de) er lige for tiden også et sted i deres liv hvor stressen har taget magten. Desværre er jeg selv lige der også, så vi støtter hinanden så godt vi kan, samtidig med at vi får professionel hjælp.
    Livet gør ind imellem ondt og fremtiden kan være skræmmende, men der må være lys forude et sted.
    De bedste tanker og ønsker for en lys fremtid til jeres datter

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det. Jeg har også selv prøvet det, men heldigvis kommer man igennem det og man får pludselig et andet syn på livet. Man lære at mærke sig selv, og lære at sige fra. Husk på at sætte pris på dig selv. Ja livet gør ondt, men det gør også en stærk. Jeg ønsker jer alle en god bedring. Godt i har hinanden.

      Slet

Send en kommentar