Agurkesalat

Så er der lavet agurksalat, og jeg vil gerne dele opskriften med jer, for den er rigtig god.


6 agurker
4 løg
3 grønne eller røde peber
100 g salt
1 l.vand
1 kg melis
1 l.eddike

Skær agurker, løg og peber i mindre tern, bland med vand og salt og lad den stå i 4-6 timer.
Kog sukker og eddike op, til sukkeret er opløst og lad lagen afkøle.
Hæld vandet fra grønsagerne, kom dem på rengjorte glas og hæld eddiklagen over.
Luk glassene til og stil dem på køl i mindst 4 dage.
God fornøjelse.

Jeg har brugt forskellige slags glas og lægger lige et lag husholdnings film over inden jeg sætter låg på.

Dernæst har jeg dækket etiketten på låget med hyldepapir.


Og med en takkesaks klippet en cirkel ud af voksdug og bundet det omkring låget med snor. Så er glasset klar til at blive foræret væk.

Kommentarer