Hundepasser

Vi passer Zeus i hans sygeperiode. Han er blevet kastreret og skal gå med krave på i 10 dage. Og det passer ham bestemt ikke. Han er en glad og munter hund, men med den her krave på, ender det med en depression, både hos ham og mig.
Her sidder han stille, men ellers arbejder han, som en gal på at få den af. Det er slut nu.
Hvordan kan man finde på at give et dyr sådan en krave på. Hunden høre meget bedre end os, og så sætter man sådan en tragt op omkring ørene. Og med sådan en svend på, går man i alt og det larmer. Det er det rene dyreplageri.
Vi tog til dyrlægen og lejede en anden krave. Så hvis du har en hund, som skal gå med krave, så forhør dig lige om andre muligheder.

Nu kan han slappe af og han kan spise og drikke med den på. Det er en meget bredt halskrave, som gør til, at han ikke kan dreje hovedet ned til såret. Så nu kan vi slappe af igen.

Kommentarer

  1. Ja....... det er et helvede for både ejer og hund...... Bilbo har desvære også måtte have en på et par gange.. Men de sidste par gange har vi fået passet det sammen sådan at jeg har kunne være hjemme med ham, og så har han sluppet for den.

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Årh, det er så synd! Da vores blev kastreret, smadrede han sin krave efter 5 timer. Det var op til en weekend, så vi klistrede den sammen og ringede til dyrlægen mandag, for at få en ny. Han sagde så vi bare skulle tage den af ham, for de havde ikke en der ville holde bedre. Jeg blev egentlig ret sur, for hvis det ikke er mere nødvendigt end det, med sådan en krave, hvorfor så plage dyret med den?

    SvarSlet

Send en kommentar