God opskrift til en regnfyldt dag.



Mexikansk suppe med majs. 
(4 - 6 pers.)   
     
400 gr baconterninger                             
2 store almindelige løg                             
3 store kartofler                                      
3 store gulerødder                                                          
1 ds hakkede, flåede tomater                   
1 liter grøntsagsbouillon                           
250 gr løse majs                                     
3 dl fløde                                                
½ tsk tørret chilipulver                             
salt og peber                                                                                                              

Steg baconen sprød ved svag varme. Tag den af panden.
Snit løgene fint, skræl og skær kartoflerne og gulerødderne i terninger.
Svits det hele i baconfedtet og krydr med chili og lidt peber.Tilsæt tomaterne og bouillonen, og kog suppen for svag varme under låg i ca. 45 minutter. 
Kom majsene i og kog 5 minutter, rør fløden i og varm godt igennem. Smag til og server suppen rygende varm med et drys af  baconstykkerne.
Suppen bliver endnu bedre, hvis den laves dagen før!!

Kommentarer